בצל

מרק מיסו

בצל קצוץ

חופן פטריות חתוכות לפרוסות

גזר חתוך לקוביות

ליטר וחצי מים

5 כפות מיסו לבן

חופן אצות מושרה

200 גרם טופו טרי

3 ענפים בצל ירוק קצוץ

מטגנים את הבצל והירקות כ-5 דקות, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה.
מוסיפים את המיסו ואת האצות ומבשלים כ-5 דקות נוספות. יוצקים את המרק לצלחות הגשה ומוסיפים בכל קערה טופו ובצל ירוק.

 

קציצות בצלים

2 תפוחי אדמה קלופים ומבושלים במים עד שמתרככים אך לא מתפוררים.

2 בצלים קלופים ופרוסים לרצועות דקות מטוגנים בשמן זית עד להזהבה.

3 גבעולי בצל ירוק קצוצים דק.

חצי חבילת פול ירוק קלוף וחלוט

ביצה

חצי כפית כורכום

2 כפות קמח כוסמין

מערבבים את כל המרכיבים. יוצרים קציצות. מורחים ניר אפיה בשמן זית. מניחים את הקציצות ומורחים את החלק העליון בשמן זית.
צולים בתנור שחומם מראש לחום גבוהה כ20 דקות עד שמשחים.

 

סלט בצלים אביבי

בצל בינוני פרוס לרצועות דקיקות

סלק קלוף ומגורר

2 גבעולי סלרי פרוסים לרצועות

עלים מחצי צרור כוסברה

3 גבעולי בצל ירוק

כף רוטב סויה

כף שמן זית

2 כפות שומשום קלוי

מערבבים את כל המרכיבים לסלט אביבי טעים וממכר.


 

סלט בצל

בצל קלוף ופרוס דק

עלי מרווה

סומק

מלח פלפל

חומץ בן יין

שמן זית

 

מערבבים את כל המרכיבים ומניחים כשעה לספיגת טעמים


ריבת בצל

3 בצלים קלופים ופרוסים דק

מעט שום טרי קצוץ

כוס סוכר חום

חצי בקבוק יין אדום.

מאדים את הבצל והשום עד לשקיפות. מוסיפים את הסוכר וממיסים. מוסיפים את היין מביאים לרתיחה מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עד שכל הנוזלים מתאדים. מקררים ומכניסים לצנצנת.


מרק בצל

בצל לח קצוץ החלק הלבן והחלק הירוק בנפרד

שמן זית

שורש סלרי קלוף

חצי כוס יין לבן

קרוטונים ביתיים

גבינה מגוררת

מטגנים את החלק הלבן של עד שהוא משחים. לאט לאט על אש קטנה זה לוקח קצת זמן וצריך שהבצל יהיה ממש שחום כדי שהמרק לא יצא חיוור. מוסיפים את שרש הסלרי ומטגנים עוד קצת.

מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה מוסיפים מלח ופלפל ו 4 כוסות מים מרתיחים שוב ומבשלים כ20 דקות. מגישים חם ומקשטים בחלק הירוק של הבצל בקרוטונים ביתיים ובגבינה מגוררת.



x

אנא מלאו את הפרטים ואנו ניצור קשר בהקדם.

x