דלעת ערמונים

דלעות ערמונים ממולאות


שתיים- שלוש דלעות ערמונים שה"כובע" (המכסה העליון שאליו מחובר הגבעול) הוסר ורוקן מגרעינים (אין צורך לקלף)

שתי כוסות עדשים שחורות מושרות ומבושלות עד שהן רכות.

בצל יבש קצוץ

אגוזי פקאן קצוצים

פטרוזיליה קצוצה

בצל ירוק קצוץ

מנגולד חתוך לרצועות דקיקות

צולים את הדלעות וגם את כובעיהן בתנור כ20 דקות עם קצת שמן זית ומלח פלפל בחום בינוני גבוה.

בנתיים מטגנים את הבצל ומוסיפים את האורז המוכן העשבים  והפקאן. ממלאים את הדלעות וצולים יחד עוד כעשר דקות מכסים בכובע ומגישים


פירה דלעת ערמונים


שתי דלעות ערמונים

כף שמן זית

מלח פלפל

שן שום כתושה

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

עוטפים את הדלעות בניר כסף וצולים אותן בתנור בחום של 250 מעלות כ חצי שעה עד שהן מתרככות לחלוטין.
נפטרים מהגרעיים, מרוקנים את בשר הדלעת ומערבבים עם מלח פלפל, שמן זית, שום ופטרוזיליה והרי לו תחליף מתקתק לפירה הקלאסי או ממרח נהדר שישדרג כל סנדוויץ'.


"פיצה" דלעת


שתי דלעות ערמונים חצויות ומרוקנות מגרעינים

4 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות

טימין

שמן זית

מלח פלפל

גבינה מגוררת

צולים את הדלעות כ10 דקות

מכינים "סלט" מהעגבניות טימין שמן זית ומלח פלפל ממלאים את הדלעות ומפזרים את הגבינה מעל. צולים יחד עוד כרבע שעה ומגישים


ואפשר גם לקינוח...


שתי דלעות ערמונים פרוסות לרוחבן בעזרת סגין חדה לפרוסות בעובי חצי ס"מ כך שנוצרים פרחי דלעת יפיפיים.

כף שמן קוקוס

סירופ מייפל או סילאן

קינמון

חופן צימוקים

צולים את הדלעות מרוחות בשמן קוקוס כעשר דקות. מוסיפים את המייפל או הסילאן הקינמון והצימוקים וצולים כ10 דקות נוספות.

 

x

אנא מלאו את הפרטים ואנו ניצור קשר בהקדם.

x