נבטים

סלט כרוב ונבטים

חצי כרוב קצוץ

מיקס נבטים

רוטב סויה

כמה טיפות שמן שומשום

חופן שומשום מלא

מערבבים את כל המרכיבים ומגישים

 

טורטיה

(אפשר לקנות טורטיות מוכנות מקמח מלא בחנויות טבע או למשקיענים מתכון מלא)

כוס קמח מלא

כוס קמח רגיל

כפית שטוחה של אבקת אפיה

כפית שטוחה של מלח

כוס מים פושרים

שתי כפות שמן זית

לשים היטב מניחים לבצק כ40 דקות . יוצרים כדורים בגודל של כדור פינג פונג.
מניחים עוד כ10 דקות מרדדים למעין פיתה דקה ואופים על מחבת ברזל ללא שמן משני הצדדים.

ממלאים ב

נבטי אלפלפא

פרוסות אבוקדו

פרוסות ביצה קשה

פרוסות עגבנייה

או לחלופין בחציל קלוי על האש עם קצת טחינה ונבטים כמובן

 

מג'דרת  נבטוטים

חבילת אורז בשמתי מלא

חבילת נבטוטים

חבילת פטרוזיליה קצוצה

חצי צרור בצל ירוק קצוץ

חצי כפית כורכום

חצי כפית כמון

3 כפות שמן זית

רבע כוס מים רותחים.

מרתיחים סיר מלא במים. מבשלים בו את האורז עד שהוא מתרכך (כמו פסטה). מטגנים את הבצל הירוק בשמן זית עם כורכום. 

מסננים את האורז המבושל ופותחים על מסננת האורז מים קרים ומערבבים. בסיר מערבבים את האורז המבושל, הנבטוטים, הפטרוזיליה, הבצל המטוגן, כורכום, כמון,

שמן זית ורבע כוס מים רותחים. שמים על להבה גבוהה עד שהסיר מתחיל להעלות אדים ואז מכסים את הסיר עם מכסה ומגבת ומבשלים על אש קטנה במשך 20 דקות.

מכבים את האש ומשאירים את הסיר סגור למשך 40 דקות נוספות.

בתאבון ולבריאות!!!

 

x

אנא מלאו את הפרטים ואנו ניצור קשר בהקדם.

x