סויה

אדממה קלאסית

 חופן תרמילי אדממה מענף אחד (אפשר לשלב עם שעועית ירוקה)

מלח ים ופלפל שחור

מרתיחים כמות נדבה של מים בסיר גדול. מוסיפים מלח גס. מכניסים ומבשלים עד שהמים חוזרים לרתוח.

מסננים ומפזרים מלח ים ופלפל שחור.  מגישים ושולפים את הפולים מתוך התרמיל.

 

אורז מלא עם סויה טריה

חופן פולי אדממה קלופים מהתרמיל מענף אחד (אפשר לשלב עם שעועית ירוקה חתוכה לאורך של 2 ס"מ)

2 כוסות אורז מלא (עדיף מושרה למשך לפחות שעה) שטוף היטב

מלח ים ופלפל שחור

כף שמן זית

מרתיחים כמות נדבה של מים בסיר גדול. מוסיפים מלח גס. מוסיפים את האורז ומבשלים כמו פסטה עד שהאורז מוכן. מסננים ומקררים בעזרת מי ברז.
מערבבים את האורז בתוך סיר, מוסיפים את הסויה והשעועית מלח פלפל ושמן זית. מכסים את הסיר עם מכסה ומגבת ומבשלים על אש קטנה עד שיוצאים אדים.

 

פסטו סויה לסנדוויץ של ה1.9

חופן פולי אדממה קלופים מהתרמיל מענף אחד, חלוטים. (מבושלים כמה שניות בסיר מים רותחים מסוננים ומקוררים בעזרת מי ברז).

חופן אגוזי מלח

חצי צרור פטרוזיליה או כוסברה.

חצי כוס שמן זית

מלח ים ופלפל שחור

טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון למשחה חלקה.

x

אנא מלאו את הפרטים ואנו ניצור קשר בהקדם.

x