תותים

סלט של עלים ירוקים ותותים

עלי חסה שטופים וקרועים לגודל ביס.

עלי רוקט שטופים וחתוכים גס.

עלי מנגולד חתוכים לרצועות דקות , כדי לעסות אותם קצת עם מלח גס ושמן זית לפני שמשלבים אותם בסלט.

עלים מחצי צרור פטרוזיליה.

רצועות (כדאי להשתמש בקולפן) משני גזרים.

חמישה תותים חתוכים לאורך לרבעים.

רוטב מרבע כוס שמן זית. שתי כפות חומץ בלסמי. כפית דבש ומלח ופלפל שחור.

מערבבים את כל המרכיבים ומגישים כסלט  אביבי ורענן.

 

פשטדת ברוקולי או כרובית ותותים

ראש ברוקולי או כרובית חתוכים לפרחים קטנים

צרור מנגולד או תרד חתוך לרצועות דקיקות

כוס קמח חומוס

כוס וחצי מים

מלח ים ופלפל שחור גרוס

5 תותים חתוכים לרוחב.

חופן עלי רוקט טריים

מערבבים את הירקות עם החומוס והמים. יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ומסדרים מעל את עיגולי התותים.

אופים ב תנור שחומם מראש ל200 מעלות כ 20 דקות. לפני ההגשה מפזרים מעל את עלי הרוקט.

 

שייק תות ועלים ירוקים

שלושה עלי חסה

חופן תרד

חמישה גבעולי כפטרוזיליה

חמישה תותים

רבע אבוקדו בשל

שני תמרים

5 קוביות קרח.

טוחנים הכל ביחד בבלנדר חזק עד שמגיעים למרקם חלק ושותים.

x

אנא מלאו את הפרטים ואנו ניצור קשר בהקדם.

x