פול ירוק

חטיפי פול

תרמילי פול שלמים

מיץ לימון

מלח גס

זוהי דרך להשתלט על כמויות גדולות של פול במינימום מאמץ ותוך שמירה על כל המרכיבים התזונתיים שלו. וחוץ מזה זה הרבה יותר מקומי ופחות נדוש מאדממה ( פולי סויה).

מרתיחים סיר מים גדול (בלי מלח שמעקב את בישול הפול ובישול קטניות בכלל)

בעזרת סכין קוטמים את קצוות הפול. יחד עם הקצוות מושכים גם את הסיב שמקיף את התרמיל והוא בלתי לעיס.

מבשלים את הפול במים רותחים במשך דקה

מעבירים למים קרים לעצור את הבישול

  מתבלים במלח גס ומיץ לימון

מנשנשים ככה סתם או מגישים בתחילת ארוחה. אפשר להוסיף לסלטים או לתבשילים.

 

סלט פול ותפוחי אדמה

2 תפוחי אדמה מבושלים קלופים וחתוכים לקוביות

פול קלוף מהתרמיל (או תרמילים שלמים חלוטים וחתוכים )

כוסברה או שמיר קצוצים

בצל לח קצוץ

זרעי כוסברה

מלח פלפל

שמן זית

חומץ בן יין

מרתיחים סיר מים . מבשלים את הפולים הקלופים חצי דקה ומקררים ומקלפים מהקליפה השקופה. מערבבים עם יתר המרכיבים ומגישים.

 

חומוס פול

פולים קלופים מתובלים במיץ לימון מלח גס וכמון

צלחת חומוס מתובלת בשמן זית

מפזרים את הפול על החומוס ומנגבים בפיתה חמה

 

סלט שורשים ופול

תערובת שורשים מגורדים על החלק הגס בפומפיה

4 גבעולים של בצל ירוק פרוסים לטבעות אלכסניות

חצי קילו פול קלוף מהתרמיל ומהקליפה הדקיקה (חולטים במים רותחים 20 שניות מעבירים למי קרח וקולפים)

רוטב מרבע כוס רוטב סויה, כפית דבש, שן שום קצוצה וחצי כפית ג'ינג'ר מגורר.

x

אנא מלאו את הפרטים ואנו ניצור קשר בהקדם.

x