חציל

חציל  במיסו

2 חצילים חתוכים לקוביות

חצי כוס מיסו

2 כפות סילאן

2 כפות שמן שומשום

2 כפות שומשום

מערבבים את כל המרכיבים וצולים בתבנית בתנור בחום של 200 מעלות כחצי שעה.

בנתיים מכינים רוטב מ:

חצי צרור בצל ירוק

שמן זית

כף ג'יג'ר מגורר

שתי שיני שום כתושות

חצי כוס מיסו

1/2 כוס מים

1 כף רוטב סויה

כף דבש

פלפל חריף למי שאוהב

מקפיצים את הבצל עם השום והג'ינג'ר, מוסיפים את יתר המרכיבים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את החצילים הצלויים וביאים לרתיחה שניה.


 

תבשיל ירקות מעורבבים

בצל גדול

שום

אלומה של עלי סלק סגולים

3 בטטות

חצי חציל

חצי תפוח עץ

אבקת כמון, גירעוני כוסברה, אבקת כוסברה

 

לאדות בסיר רחב את הבצל, השום, התבלינים ועלי הסלק. להוסיף את שאר הירקות עם מעט מים למניעת התדבקות לסיר. לכסות ולבשל כ-20 דקות. התוצאה מתקתקה ומפתיעה.




x

אנא מלאו את הפרטים ואנו ניצור קשר בהקדם.

x