תרד

סלט עלים וגרעינים

צרור תרד או מנגולד קצוצים

צרור פטרוזיליה קצוצה דק

5 עלי חסה חתוכים לרצועות

שליש צרור שמיר קצוץ

אפשר לגוון במבחר העלים לפי מה שיש

חופן גרעיני דלעת

חופן גרעיני חמניה

חופן זרעי שומשום

חצי כוס שעועית מושרית (ולמתקדמים אפשר גם מונבטת)

מלח ים, פלפל שחור גרוס

שמן זית ומיץ לימון

אפשר גם להוסיף פלחים מופשטים של תפוז אשכולית או כל פרי עונתי אחר. מערבבים את כל המרכיבים לסלט עונתי מרענן ומזין.

 

קבבוני ירק

(מומלץ לשחק עם המתכון לפי מצב רוחו של השוק )

1 בצל יבש קצוץ דק

1 כוסברה קצוצה דק

1 צרור עלי תרד קצוצים דק

עלי גזר קצוצים

1בטטה מגורדת

1 פרוסת לחם שרויה במים וסחוטה

2 ביצים

4 שיני שום כתושות או גבעול שום טרי קצוץ

1/2 כוס סולת

קורט קינמון

מעט פפריקה חריפה

מלח ופלפל

ביצה טרופה וכוס פרורי לחם אפשר לקצוץ הכל במג'ימיקס. מערבבים את כל החומרים יוצרים קציצות, "משנצלים" (טובלים בביצה טרופה ואז בפרורי לחם) ומטגנים או אופים בתנור.

 

אוזני המן במילוי תרד

לבצק

250 גר קמח

 100 גר חמאה או שמן זית

חצי כפית מלח

כפית סוכר

ביצה

מערבבים את החמאה והקמח במעבד מזון עד להיווצרות מרקם חולי. מוספים את יתר החומרים ומערבבים עד להיווצרות בצק.

עוטפים בנילון ומקררים. בנתיים מכינים את המלית.

למלית:

חבילה גדולה של תרד חלוט וסחוט היטב

 100 גרם גבינה מגוררת או טופו

ביצה

מלח פלפל

מערבבים ומקררים.

מרדדים את הבצק. קורצים עיגולים בעצרת כוס מקומחת. במרכז כל עיגול שמים כפית  מן המלית וסוגרים למשולשים בצורה המסורתית.

אפשר לקשט בקצח או שומשום אופים ב180 מעלות עד שמזהיב.

x

אנא מלאו את הפרטים ואנו ניצור קשר בהקדם.

x