בוקצ'וי אורגני


בוקצ'וי מוקפץ

5 חופנים של בוקצ'וי

דלעת חתוכה לקוביות

גבעול אחד של שום ירוק קצוץ יחד עם העלים

כרוב חתוך לרצועות

2כפות רוטב סויה

מחממים שמן במחבת ומטגנים את קוביות הדלעת עד שהן משחימות מוסיפים את השום הבוקצ'וי, הכרוב והשומשום עם מלח פלפל ומקפיצים יחד שתי דקות מוסיפים את הסויה ומגישים עם אורז או אטריות.

 

סלט  בוקצ'וי מאודה

5 חופנים של בוקצ'וי

קוביות בטטה

סלק קלוף וחתוך לקוביות קטנטנות

כף חמאת קוקוס

מלח פלפל

ממיסים את החמאה במחבת, מוסיפים את קוביות הבטטה ומאדים אותן עד שהן מתרככות מוסיפים את עלי הבוקצ'וי, את קוביות הסלק ומלח פלפל וממשיכים לאדות כמה דקות. מגישים חם.

 

צ'יפס בוקצ'וי

ליטר שמן

5 חופנים של בוקצ'וי

מלח ים

מחממים היטב את השמן בסיר. מטגנים את הבוקצ'וי חופן חופן.  מניחים בקערה עם ניר סופג בתחתית ומפזרים את מלח הים. מקשטים מנות של אורז, עדשים  או פסטה  או מגישים כצ'יפס בפני עצמו.

x

אנא מלאו את הפרטים ואנו ניצור קשר בהקדם.

x