פקאנים

סלט חם של תרד ופקאנים

כרשה פרוסה לטבעות

חבילת עלי תרד נקיה מחול

מלח, פלפל שחור, כורכום

שמן זית

חצי כוס פקאנים חצויים

מטגנים על אש גבוהה את הכרשה  בשמן זית. מוסיפים את התבלינים ואת עלי התרד. מכסים ומנמיכים את האש. מבשלים יחד כ20 דקות ומערבבים מדי פעם. מכבים את האש ומוסיפים את הפקאנים.


פריטטה של בטטה ופקאן

בטטה קלופה וחתוכה לקוביות בגודל סנטימטר

כרשה פרוסה

פטרוזיליה קצוצה

4 ביצים

חצי כוס פקאנים טחונים

חצי כוס פקאנים שלמים

מלח ופלפל שחור

שמן זית

מחממים את התנור למצב גריל

מחממים שמן זית במחבת גדולה שיכולה להכנס גם לתנור. מטגנים את קוביות הבטטה כ5 דקות עד שהן מתרככות. מוסיפים את הכרשה ומטגנים עד שהיא הופכת לשקופה. מערבבים את הביצים עם מלח ופלפל שחור, הפטרוזיליה ועם הפקאנים הטחונים ויוצקים מעל הבטטה והכרשה. מטגנים על אש נמוכה בלי לערבב במשך כמה דקות, עד שהפריטטה מתחילה להתייצב בקצוות ובתחתית אך עדיין נוזלית למעלה. מפזרים מעל את הפקאנים ומכניסים לחלק העליון של התנור, רק עד שהחלק העליון של הפריטטה מתייצב. יש להימנע מבישול יתר.

 

ממרח פקאן מלוח

צרור כרשה קצוץ דק וטוגן ב2כפות שמן זית

חצי צרור פטרוזיליה

חצי צרור כוסברה

כוס אגוזי פקאן

מלח ופלפל שחור

טוחנים בכל במעבד מזון חזק ושומרים בצנצנת במקרר כשבועיים


ממרח פקאן מתוק

כוס אגוזי פקאן

2 כפות מייפל

כפית קינמון או כפית קקאו

טוחנים בכל במעבד מזון חזק ושומרים בצנצנת במקרר כשבועיים

x

אנא מלאו את הפרטים ואנו ניצור קשר בהקדם.

x