ריג'לה

קוביות דלעת צלויות עם ענבים ריג'לה וטופו

דלעת חתוכה לקוביות גסות

חבילת טופו חתוכה לקוביות גסות.

גבעולי ריג'לה עם העלים- חצויים ל2 או 3

משרה מ:

כוס ענבים חצויים

כפית שורש ג'ינגר מגורר.

כפית רוזמרין קצוץ.

רבע כוס שמן זית

כף סויה

מלח ופלפל שחור

מערבבים את מרכיבי המשרה בקערה גדולה.

מוסיפים את הדלעת, הריג'לה והטופו. מערבבים היטב ומשהים יחד כחצי שעה. מכניסים לתנור שחומם מראש ל220 מעלות וצולים יחד כחצי שעה ארבעים דקות עד שהכל משחים.

 

שיפודי ענבים וריג'לה קפואים

דרך נהדרת לשכנע סרבני עלים לאכול מהם.

אשכול ענבים

עלי ריג'לה מופרדים מ2-3 גבעולים

חופן שיפודים

מנתקים את הענבים מהאשכול משחילים על השיפוד לסירוגין עלה ריג'לה ענב וחוזר חלילה ומכניסים למקפיא לשעה לפחות.

אפשר בגרסה מקוצרת להכניס את האשכול למקפיא בשלמותו ולהנות מסורבה נהדר באריזה מושלמת.

 

x

אנא מלאו את הפרטים ואנו ניצור קשר בהקדם.

x