הסל בא עם סיפור
ארגז ירקות אורגניים ממשק חביביאן "משפחות קושרות את גורל הצלחת שלהם בגורל הערוגה שלנו", אומרת מיכל חביביאן ממשק הירקות האורגני חביביאן.
"בכל יום חמישי, המגדל, שהוא גם בן הזוג שלי, רואה מה מוכן בערוגה ובונה מזה סל.
בהתחלה היית פותחת את הדלת, מקבלת את הסל ומזה מבשלת כל השבוע. עם הזמן דייקו אותנו: זה לא אוהב כוסברה, ואלה אלרגים לכרובית — אז אנחנו עושים התאמות בתוך הארגז.
אנחנו גם מוסיפים מוצרים של יצרנים מקומיים שעובדים איתנו.
השיטה של ירקות בהפתעה מאפשרת להרחיב את מגוון הירקות שאת אוכלת: אולי לא היית מזמינה בטטה לבנה וקייל, אבל עכשיו כשזה בסל את טועמת וגם מופתעת מכמה שזה טעים.
זה מייצר גמישות, עניין וחגיגה במטבח”.
למי שבכל זאת אובדי עצות נוכח הירקות שקיבלו מצרפת חביביאן מתכונים.
"אני שפית ומתכונאית במקור ויש לי עניין עמוק בחומרי גלם. לדוגמה, אני כותבת איך אפשר להכין פסטה מהגבעול של המנגולד.
הסל בא עם סיפור ומתכונים ויש לנו לקוחות שאומרים שהם אוהבים יותר את הדף והמתכונים מאשר את הירקות עצמם".
18 בדצמ׳ 2024
קישור לכתבה המלאה
סל השבוע

הנכם מוזמנים להצטרף לפרויקט וליהנות בביתכם מסל השבוע: ארגז של תוצרת אורגנית בריאה, טרייה, טעימה ומזינה אשר נקטפה בבוקר המשלוח, במיוחד בשבילכם! בסל ממתין מגוון של 10 עד 15 סוגי ירקות ידועים מראש המשתנים מדי שבוע. סל השבוע מגיע עד לפתח הבית פעם בשבוע או פעם בשבועיים – לבחירתכם. מערכת יחסים כזו בין החקלאי לצרכן מאפשרת לצרכן לסייע בתמיכה כלכלית במשק, וליהנות בתורו מתוצרת טרייה, אורגנית וייחודית במחיר סביר וללא פערי תיווך. כל זאת בליווי יחס חם ומענה אישי.
הזמינו סל שבועיעושים שוק

הירקות לא רק מבקרים מדי שבוע אצלכם, גם אתם מוזמנים לבוא ולראות כיצד הם גדלים ולפגוש אותנו, האנשים שאמונים על גידולם. פעמיים בשנה מוזמנת כל הקהילה להפגש ביום משק חגיגי בין הערוגות.
בקרו אותנו במשק