חטיפי פול תרמילי פול שלמים מיץ לימון מלח גס זוהי דרך להשתלט על כמויות גדולות של פול במינימום מאמץ ותוך שמירה על כל המרכיבים התזונתיים שלו. וחוץ מזה זה הרבה יותר מקומי ופחות נדוש מאדממה ( פולי סויה).

חומרים
  • פול ירוק
  • מלח גס
  • מיץ לימון
אופן ההכנה
  • מרתיחים סיר מים גדול (בלי מלח שמעקב את בישול הפול ובישול קטניות בכלל) 
  • בעזרת סכין קוטמים את קצוות הפול.
  • יחד עם הקצוות מושכים גם את הסיב שמקיף את התרמיל והוא בלתי לעיס. 
  • מבשלים את הפול במים רותחים במשך דקה מעבירים למים קרים לעצור את הבישול  
  • מתבלים במלח גס ומיץ לימון 
  • מנשנשים ככה סתם או מגישים בתחילת ארוחה.
  • אפשר להוסיף לסלטים או לתבשילים.  
אין תגובות
הוספת תגובה פרסום
יותר מדי זמן.. טען שוב