חומרים
בצל לח קצוץ החלק הלבן והחלק הירוק בנפרד
שמן זית
שורש סלרי קלוף
חצי כוס יין לבן
קרוטונים ביתיים
גבינה מגוררת
אופן ההכנה
מטגנים את החלק הלבן של הבצל עד שהוא משחים, לאט לאט על אש קטנה, זה לוקח קצת זמן וצריך שהבצל יהיה ממש שחום כדי שהמרק לא יצא חיוור.
מוסיפים את שרש הסלרי ומטגנים עוד קצת.
מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה מוסיפים מלח ופלפל ו 4 כוסות מים. מרתיחים שוב ומבשלים כ20 דקות.
מגישים חם ומקשטים בחלק הירוק של הבצל בקרוטונים ביתיים ובגבינה מגוררת.
אין תגובות
הוספת תגובה
פרסום