חומרים

כף חמאה 

חצי כפית צ'ילי 

כרשה פרוסה 

צרור גזרים שטופים 

חלב קוקוס 

מלח 

עלי כוסברה 


אופן ההכנה

ממיסים את החמאה בסיר ומוסיפים את הצ'לי. מזהיבים את הכרשה.

מוסיפים את הגזרים בשלמותם, אין צורך אפילו לקלף.

מוסיפים מלח ומכסים במים, מביאים לרתיחה.

מנמיכים את האש ומבשלים עד שהגזרים מתרככים. טוחנים במעבד מזון מוסיפים את חלב הקוקוס ומגישים חם בעיטור עלי כוסברה.  

אין תגובות
הוספת תגובה פרסום
יותר מדי זמן.. טען שוב