חומרים
כ-8 גזרים שלמים (תלוי בגודל, האמת שכמות הגזרים לא כל כך משנה)
כף חמאה או שמן זית
כפית סילאן
מלח
פלפל
אופן ההכנה
שוטפים היטב את הגזרים ומסירים את העלים אך משאירים כשני סנטימטר קרוב לראש (כדי שתוכלו להשוויץ שמדובר בגזר צעיר) מניחים במחבת ושמים מים בגובה הגזרים.
מוסיפים את החמאה, המלח, הפלפל והסוכר, ומביאים לרתיחה.
מאדים את כל המים ומשגיחים כי ברגע שאין מים הגזר יכול להישרף.
מערבבים בעדינות כך שכל הגזר ייעטף בזיגוג ומגישים.
אין תגובות
הוספת תגובה
פרסום