חומרים
צרור בקצ'וי או מנגולד חתוכים לרצועות
צרור קייל חתוך לרצועות
שמן זית
מלח גס
כוס שעועית מש מונבטת
אופן ההכנה
משרים את השעועית לילה ומנביטים במסננת 24 שעות. (אפשר גם לבשל בלי להשרות ולהנביט בסיר מים רותחים עד שמתרככת, אם רוצים סלט ספונטני)
מעסים את עלי המנגולד והקייל עם שמן זית ומעט מלח גסעל מנת לרכך אותם מעט. מערבבים את כל המרכיבים לסלט עונתי מרענן ומזין.
אפשר גם להוסיף פלחים מופשטים של תפוז אשכולית או כל פרי עונתי אחר.
אין תגובות
הוספת תגובה
פרסום