חומרים
- גבעולי ריג'לה עם העלים- חצויים ל2 או 3
- דלעת חתוכה לקוביות גסות
- חבילת טופו חתוכה לקוביות גסות
למשרה:
- כפית שורש ג'ינג'ר מגורר
- כוס ענבים חצויים
- כפית רוזמרין קצוץ
- רבע כוס שמן זית
- כף סויה
- מלח
- פלפל שחור
אופן ההכנה:
מערבבים את מרכיבי המשרה בקערה גדולה. מוסיפים את הדלעת, הריג'לה והטופו. מערבבים היטב ומשהים יחד כחצי שעה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות וצולים יחד כחצי שעה עד ארבעים דקות עד שהכל משחים.
אופן ההכנה
אין תגובות
הוספת תגובה
פרסום