חומרים
  • גבעולי ריג'לה עם העלים- חצויים ל2 או 3
  • דלעת חתוכה לקוביות גסות 
  • חבילת טופו חתוכה לקוביות גסות

למשרה:

  • כפית שורש ג'ינג'ר מגורר
  • כוס ענבים חצויים
  • כפית רוזמרין קצוץ
  • רבע כוס שמן זית 
  • כף סויה 
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

מערבבים את מרכיבי המשרה בקערה גדולה. מוסיפים את הדלעת, הריג'לה והטופו. מערבבים היטב ומשהים יחד כחצי שעה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות וצולים יחד כחצי שעה עד ארבעים דקות עד שהכל משחים.   

אופן ההכנה
אין תגובות
הוספת תגובה פרסום
יותר מדי זמן.. טען שוב