חומרים
שורש סלרי קלוף וחתוך לקוביות של 2 ס"מ
2 כוסות של עגבניות שרי
מלח גס
חצי כף סוכר חום
2 פטריות שיטאקי פרוסות דק
חבילת תרד שטוף
2 גבעולי בצל ירוק פרוס דק
שמן זית
מלח גס
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
לצלות העגבניות עם שמן זית מעט מלח וסוכר בתנור למשך שעתיים בחום של 150 מעלות. (כדאי להכין כמות גדולה יותר ולהשתמש גם בפסטות או סנדוויצ'ים).
לחמם שמן זית במחבת ולצלות את הפטריות. להוסיף את הסלרי הצלוי ואת צימוקי העגבניות.
לכבות את הלהבה ולהוסיף את התרד, הבצל הירוק, מלח ופלפל שחור.
אין תגובות
הוספת תגובה
פרסום