חומרים
סלרי שורש קלוף וחתוך לקוביות גסות
תפוח אדמה גדול חתוך לקוביות
כרובית מופרדת לפרחים גדולים
שורש ג'ינג'ר קלוף באורך2 ס"מ
שורש כורכום קלוף באורך 2 ס"מ
פחית חלב קוקוס
מלח
פלפל
חצי שקית תרד
אופן ההכנה:
מכניסים את הסלרי, תפוח האדמה, הכרובית, הג'ינג'ר והכורכום לסיר. מכסים 3/4 במים ומביאים לרתיחה בסיר מכוסה.
ממשיכים לבשל עד שתפוח האדמה והסלרי מתרככים. מוסיפים פחית של חלב קוקוס ומביאים שוב לרתיחה.
טוחנים את הכל בבלנדר מוט עד שהמרק מגיע למקם חלק וקטיפתי. לפני ההגשה שמים בכל קערה חופן של תרד שטוף ומוזגים מעל את המרק הרותח.
התרד יקבל כך בישול קל וקצר וישמור על פריכות ומתיקות.
אופן ההכנה
אין תגובות
הוספת תגובה
פרסום