חומרים

ראש ברוקולי או כרובית חתוכים לפרחים קטנים 

צרור מנגולד או תרד חתוך לרצועות דקיקות 

כוס קמח חומוס 

כוס וחצי מים 

מלח ים

פלפל שחור גרוס 

5 תותים חתוכים לרוחב 

חופן עלי רוקט טריים 

אופן ההכנה:

מערבבים את הירקות עם החומוס והמים. יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ומסדרים מעל את עיגולי התותים. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-20 דקות.

לפני ההגשה מפזרים מעל את עלי הרוקט.   

אופן ההכנה
אין תגובות
הוספת תגובה פרסום
יותר מדי זמן.. טען שוב