חומרים
  • קוביית דלעת
  • בצל קצוץ 
  • כוס חלב שקדים 
  • 2 ביצים 
  • חצי כוס של מה שנשאר בחיתול הבד ממתכון חלב השקדים או חצי כוס שקדים טחונים

אופן ההכנה:

מכניסים את הדלעת לסיר ומכסים אותה בחצי גובה מים, מחממים כ-10 דקות עד שהיא מתרככת. מסננים.
מאדים את הבצל במחבת עם כף שמן זית עד שהופך לשקוף. מוסיפים את הדלעת המרוככת והמסוננת ובעזרת מזלג משטחים אותה על המחבת.
מערבבים בקערה עם כל יתר מרכיבי הפשטידה ומשטחים בתבנית משומנת.
אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך כחצי שעה עד שהבלילה מתייצבת והחלק העליון של הפשטידה משחים. 

אופן ההכנה
אין תגובות
הוספת תגובה פרסום
יותר מדי זמן.. טען שוב