חומרים

3 כרישות פרוסות 

3 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות 

מלח

פלפל לבן 

שמן זית או חמאה 

כוס חלב או שמנת 

פטרוזיליה קצוצה 

אופן הכנה: 

מאדים את הכרישה בשמן זית או בחמאה. מוסיפים את תפוחי האדמה, המלח והפלפל.

מחסים במים ומביאים לרתיחה. מבשלים כחצי שעה וטוחנים בבלנדר.

מוסיפים את החלב או השמנת ומתקנים את התיבול.

מקשטים בפטרוזיליה קצוצה.

באופן מסורתי מגישים את המרק קר אבל בקור של הימים האחרונים אף אחד לא יאשים את מי שיחרוג מן המסורת וישתה ממנו חם.  

אופן ההכנה
אין תגובות
הוספת תגובה פרסום
יותר מדי זמן.. טען שוב