קציצות סלק מתוקות (מאכל בנגלי בייתי) 

חומרים
  • 5 סלקים
  • 2 גזרים
  • 1 תפ"א
  • חופן צימוקים
  • כוס פירורי ביסקוויט בתוך קערת פלסטיק רחבה
  • מלח, פלפל,
  • תערובת תבלינים הודית ביתית   
אופן ההכנה
  • לבשל ביחד את הירקות עד להתרככותם (מהר יותר בסיר לחץ, למי שיש) וליצור מהם מחית אחידה. 
  • להכניס פנימה את התבלינים והצימוקים וליצור קציצות מוארכות בגודל בוהן שמנה במיוחד. 
  • להכניס כל קציצה לקערת הפלסטיק עם פירורי הביסקוויט ולעטוף אותה היטב בציפוי.
  • לחמם למצב רתיחה שמן בווק ורק כשהשמן רותח לזרוק פנימה את הקציצות ולטגן מספר דקות עד שצבען מתכהה.  
אין תגובות
הוספת תגובה פרסום
יותר מדי זמן.. טען שוב