קציצות סלק מתוקות (מאכל בנגלי בייתי)
חומרים
- 5 סלקים
- 2 גזרים
- 1 תפ"א
- חופן צימוקים
- כוס פירורי ביסקוויט בתוך קערת פלסטיק רחבה
- מלח, פלפל,
- תערובת תבלינים הודית ביתית
אופן ההכנה
- לבשל ביחד את הירקות עד להתרככותם (מהר יותר בסיר לחץ, למי שיש) וליצור מהם מחית אחידה.
- להכניס פנימה את התבלינים והצימוקים וליצור קציצות מוארכות בגודל בוהן שמנה במיוחד.
- להכניס כל קציצה לקערת הפלסטיק עם פירורי הביסקוויט ולעטוף אותה היטב בציפוי.
- לחמם למצב רתיחה שמן בווק ורק כשהשמן רותח לזרוק פנימה את הקציצות ולטגן מספר דקות עד שצבען מתכהה.

אין תגובות
הוספת תגובה
פרסום