צ'ימיצ'ורי חריף-מתוק-חמצמץ שמוסיף עניין ופריכות לירקות צלויים או מנות בשר
חומרים

1/2 צרור פטרוזיליה

1/2 צרור כוסברה

עלים מ־5 גבעולי בזיליקום

1 פלפל גמבה חתוך גס

1 פלפל חריף חתוך גס

3 שיני שום

1/2 כוס שמן זית

1/4 כוס שקדים או פיסטוקים

1 כוס מלח

6 שסקים קלופים, חצויים ומגולענים

אופן ההכנה

טוחנים במעבד מזון בפולסים את כל המרכיבים, למעט השסק, למרקם גס. מוסיפים את השסק וממשיכים לטחון רק עד שהוא נטמע בתערובת.


מגישים את הקדירה עם הצ'ימיצ'ורי מעל או בצד. שומרים את שאריות הרוטב בצנצנת אטומה במקרר עד 3 ימים.

אין תגובות
הוספת תגובה פרסום
יותר מדי זמן.. טען שוב