ריבה שמכינים בקדירה, מה שמשמר את כל הנוזלים והארומות. בשידוך עם קרם פרש נוצר קינוח מושלם
חומרים

1 ק"ג חצילונים מחוררים במזלג

750 גרם (¾3 כוסות) סוכר

1 מקל קינמון

1 כוכב אניס

2 תרמילי הל שלמים

2 מסמרי ציפורן

1/2 כפית גרגירי פלפל שחור


להגשה

קרם פרש

אופן ההכנה

מחממים תנור ל־200 מעלות.

מביאים לרתיחה מים בסיר גדול ומבשלים חצילונים 10 דקות לריכוך. מסננים.

מעבירים את החצילונים לקדירה, מוסיפים סוכר ותבלינים, מערבבים, מכסים ואופים שעתיים, עד שהם שוחים בסירופ ומקבלים גון שקוף מעט.

מגישים את הריבה עם קרם פרש או ללא הקרם לגרסה טבעונית.

אין תגובות
הוספת תגובה פרסום
יותר מדי זמן.. טען שוב