חומרים

רבע כוס שמן זית

כפית פפריקה

כפית כורכום

חצי כפית כמון

חצי כפית קימל

כפית זרעי כוסברה

גבעולי שום ירוק קצוצים מקצה לקצה או 5 שיני שום קלופות ופרוסות דק

2 פלפלים צהובים חתוכים לרצועות

2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות

2 פלפל ירוק חריף חצוי לאורכו

כף רסק עגבניות

2 כפות לימון כבוש קצוץ

10 עגבניות בשלות וקלופות או צנצנת עגבניות משומרות באיכות גבוהה

 כרובית בינונית- גדולה חתוכה לאורכה לפרוסות בעובי ס"מ 

צרור כוסברה קצוצה 

אופן ההכנה

מחממים שמן זית, שמים בו את כל התבלינים ומערבבים למשך כ- 2 דקות.

מוסיפים את השום ומערבבים במשך דקה נוספת. מוסיפים את הפלפלים וצורבים אותם במשך 3 דקות בשמן.

מוסיפים את העגבניות, הרסק, לימון כבוש ומלח פלפל. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מבשלים במשך 15 דקות.

מרתיחים מים בסיר. חולטים את הכרובית הפרוסה משך 3 דקות.

מחממים מעט שמן זית במחבת. צורבים את הכרובית משני הצדדים. מכניסים את הכרובית לרוטב ומבשלים במשך 10 דקות נוספות,

מפזרים את הכוסברה מעל ומגישים.



אין תגובות
הוספת תגובה פרסום
יותר מדי זמן.. טען שוב