כ30 תמרים מגולענים (כדאי לפתוח עם סכין כדי שהתמרים לא ימעכו בגלעון ושהפתח יהיה יפה)
למילוי: כוס ממרח "חומוס קולרבי" (מתכון באתר)
חצי כוס אורז לבן
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
חצי כוס אגוזי מלך קצוצים
רבע כוס פיסטוקים, קצוצים דק
חופן עלי נענע, קצוצים דק
בצל לבן בינוני, קצוץ דק
שיני שום, כתושות
כפית שטוחה בהרט
קורט קינמון
חצי כפית פלפל שאטה גרוס
מלח
פלפל שחור
לרוטב:רבע כוס שמן זית
בצל לבן, חצוי ופרוס דק
גבעול כרישה, פרוס דק
2 גבעולי סלרי, קצוצים דק
קורט קינמון
קורט אגוז מוסקט
מלח
פלפל שחור
2 כוסות מים
עלי קולרבי
מעררבים את כל המרכבים, ממלאים את התמרים. מכינים רוטב במחבת שיכולה להכנס לתנור, מטגנים את הירקות עד שמזהיבים. מוסיפים את יתר המרכיבים ומביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מסדרים את התמרים כשהצד של המילוי כלפי מעלה, אם יש עודף מהמילוי אשר למלא בו את עלי הקולרבי כמו שממלאים עלי גפן ולשבצם
בין התמרים או שמניחים עלי קולרבי כפי שהם, שלמים, בין התמרים, מכסים את הסיר ומבשלים יחד במשך כחצי שעה. מסירים את הכיסוי ומעבירים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות למשך כ20 דקות כדי שהתמרים ישחימו.
