• 3 כפות שמן זית
• 3 בצל בינוני קצוץ דק
• 3 פלפל חריף קצוץ דק
• 5 עגבניות מגוררות
• כף גדושה רסק עגבניות
• מלח, פלפל שחור גרוס טרי
• 1/2 כפית כמון
• קורט אגוז מוסקט מגורר
• כוס בורגול דק
• 2 גבעולי סלרי פרוסים דק
• צרור כוסברה קטן קצוץ
• 2 קולרבי בינוניים
• לימון כבוש קצוץ קטן
• חופן צנוברים קלויים במחבת
• שמן זית לזילוף
מבשלים קולורבי לא מקולף בסיר עם הרבה מים. ממשיכים לבשל 20־30 דקות אחרי הרתיחה, עד לריכוך. מקלפים ומועכים. הפירה לא חייב להיות חלק לגמרי.
מטגנים את הבצל והפלפל החריף בשמן הזית, מוסיפים עגבניות מגוררות ואת הרסק, מביאים לרתיחה. מבשלים חמש דקות תוך ערבוב. מכבים.
מערבבים פנימה את הקולורבי, בורגול ותבלינים. לשים את התערובת.
מוסיפים סלרי, כוסברה, צנוברים ולימון כבוש. מערבבים. יוצרים קציצות מאורכות. אפשר להגיש על עלי קולורבי טריים. מזלפים מעל שמן זית בנדיבות.
