חומרים

2 שורשי סלרי קלופים וחתוכים לקוביות של ס"מ וחצי.

מיץ לימון

לימון שלם חתוך לקוביות

2 כפות שמן זית

עלים מ4 גבעולי זעתר 


3 שיני שום כתושות

כפית של תבלין אבקת מרק ביתית (מתכון באתר) יכולה להוסיף כאן. או חצי כפית כורכום.

להגשה: יוגורט/ טחינה, בצל  ירוק, פיתות או לאפות, כוסברה, עגבניות.

מבשלים את קוביות הסלרי שורש במים רותחים עם מלח במשך כ7 דקות עד שקיסם ננעץ בקלות

במרכז (להזהר לא לבשל יתר על המידה).

אופן ההכנה

מערבבים את קוביות הסלרי עם יתר המרכיבים ומנחים למשך שעה לספיגת טעמים.

 נועצים את קוביות הסלרי על שיפודים באורך שיכול להכנס למחבת, 2-3 קוביות לשיפוד. אם השיפוד

ארוך מדי מקצרים בעזרת סכין.

יוצקים שמן זית למחבת, צורבים את השיפוד מכל הצדדים עד שמזהיב יפה. מגישים על לאפות

קטנות או פיתות, עם יוגורט או טחינה, כוסברה, בצל ירוק, עגבניות חתוכות ל- 4 צרובות במיצי

ההשריה של הסלרי.

אין תגובות
הוספת תגובה פרסום
יותר מדי זמן.. טען שוב