להקפיץ את כל הירוקים במקרר, זו תמיד
בחירה מצוינת. חבל שאף פעם לא מצרפים
את המלפפון לחגיגה. הפעם הוא כאן
לשדרג את המחבת בנוכחותו. אפשר להגיש
עם אורז, או לשבור מעליה כמה ביצים,
לשקשוקה ירוקה.
חומרים
שמן זית
2 גבעולי כרשה פרוסים
1 ס"מ של ג'ינג'ר, מגורר בפומפייה
שורש למון גראס פרוס
5 מלפפונים, חתוכים לרצועות באורך ש 5
ס"מ
שומר פרוס
חופן פטריות, חצויות
צרור בוקצו'י פרוס, או מנגולד
כף רוטב סויה
פלפל חריף, פרוס לרצועות
אופן ההכנה
מחממים שמן במחבת. מוסיפים ג'ינגר,
למון גראס ושום ומערבבים במשך כמה
שניות. מוסיפים את המלפפונים, השומר
והפטריות ומערבבים במשך דקה נוספת.
מוסיפים את הברוקולי או הכרובית
והמנגולד או הבוקצ'וי, מכבים את האש
ומערבבים. מוסיפים טבעות של פלפל חריף
ואת הסויה. מערבבים ומגישים.
אין תגובות
הוספת תגובה
פרסום