הדבר הראשון שנעשה עם שפע של מלפפונים, זה פשוט לכבוש אותם. פעולה פשוטה, שמביאה איתה כמויות של סיפוק
חומרים

קילו מלפפונים

מים

מלח

פלפל חריף

5 שיני שום, או שני גבעולי שום ירוק

10 עלי סלר

אופן ההכנה

בקדרת כבישה או בצנצנת נקייה, מסדרים

את כל המלפפונים לאורך בצפיפות.

מוסיפים פלפל חריף חתוך לטבעות ושיני

שום פרוסות. ממלאים בעזרת כוס את

הצנצנת במים עד לכיסוי מלא. שופכים את

המים לסיר, על כל כוס מים מוסיפים כף

מלח. מרתיחים את המים להמסת המלח

ומקררים לחלוטין. מחזירים את המים

לצנצנת, מצפים בעלי סלרי וסוגרים.

אחרי שבוע המלפפונים מוכנים.

אין תגובות
הוספת תגובה פרסום
יותר מדי זמן.. טען שוב