חומרים
צרור כרשה חתוך גס
שני בצלים חתוכים גס
4 גזרים קלופים וחתוכים גס.
דלורית או דלעת חתוכה לקוביות
שמן זית
מלח פלפל, פלפל צ'ילי, מעט קינמון
ס"מ ג'ינג'ר מגורר
אפשר להוסיף בשלב הטחינה 2 כפות חמאת
בוטנים ו/או פחית של קרם קוקוס
אופן ההכנה
מאדים את הכרשה והבצל עד שמתרככים.
מוסיפים את שאר הירקות ומאדים כשתי
דקות נוספות. מכסים במים ומוסיפים
תבלינים. מביאים לרתיחה ומנמיכים את
האש. מכסים את הסיר ומבשלים כחצי שעה
עד שהירקות מתרככים. טוחנים למרקם חלק
ומוסיפים מים במידת הצורך או קרם
קוקוס וחמאת בוטנים. מגישים בערב
סתווי בסוכה.
אין תגובות
הוספת תגובה
פרסום