חומרים
מכניסים את הקלח בשלמותו, למיקרוגל, ל
3 דקות ומחממים - מתקבל
פרח פופקורן יפהפה!
לחלופין, בסיר עם מעט שמן - יש
להפריד את הגרגירים מהקלח )אוחזים
אותו בשתי ידיים, מסובבים לכיוונים
מנוגדים, כאילו סוחטים סמרטוט
והגרגירים נפרדים מעצמם(.
תוך כדקה יחלו הפצפוצים, זה הזמן
להתחיל לנער את הסיר. כשקולות הפיצפוץ
ישמעו במרווחים של שניה או שתיים,
הפופקורן מוכן. ממליחים ואוכלים.
אופן ההכנה
.jpeg)
1 תגובות
יואב
הייתי סקפטי, אבל הספקות נעלמו עם הטעימה הראשונה. מעולה!
2023-10-05 19:22:39
הוספת תגובה
פרסום