חומרים
אופן ההכנה

0 גרם פופקורן מוכן) ללא מלח(

4 כפות שמן קוקןס

שליש כוס דבש

כף מים.

שליש כפית מלח.

ממיסים שמן הקוקוס על אש נמוכה ולאחר

מכן מוסיפים את הדבש, המים והמלח

וממשיכים לערבב עד לנוזל אחיד )1-2

דקות( ומורידים מהאש.

מצפים את הפופקורן בתערובת שנוצרה

ומוודאים שלא נשארה טיפת פופקורן

יבשה.

את הפופקורן המצופה בדבש מעבירים למגש

עם נייר אפייה.

מכניסים לתנור בחום של 175 מעלות למשך

כ5-10- דקות או עד להזהבה

אין תגובות
הוספת תגובה פרסום
יותר מדי זמן.. טען שוב