חומרים
אופן ההכנה
0 גרם פופקורן מוכן) ללא מלח(
4 כפות שמן קוקןס
שליש כוס דבש
כף מים.
שליש כפית מלח.
ממיסים שמן הקוקוס על אש נמוכה ולאחר
מכן מוסיפים את הדבש, המים והמלח
וממשיכים לערבב עד לנוזל אחיד )1-2
דקות( ומורידים מהאש.
מצפים את הפופקורן בתערובת שנוצרה
ומוודאים שלא נשארה טיפת פופקורן
יבשה.
את הפופקורן המצופה בדבש מעבירים למגש
עם נייר אפייה.
מכניסים לתנור בחום של 175 מעלות למשך
כ5-10- דקות או עד להזהבה

אין תגובות
הוספת תגובה
פרסום