חומרים
500 גרם ספגטי מבושל על פי הוראות היצרן
1 כוס שמן זית משובח
10-5 שיני שום פרוסות דק או צרור שום ירוק
1-1/2 פלפל צ'ילי יבש גרוס
צרור עלי פטרוזיליה קצוצים
מלח ופלפל שחור גרוס טרי
גרידה של קליפה מלימון צהוב אחד.
אופן ההכנה
בסיר גדול מחממים שמן זית עם שום וצ'ילי.
לא נותנים לשמן לרתוח, אלא רק להתחמם. כשעולה ריח השום והצ'ילי מוסיפים חצי מכמות הפטרוזיליה ואת גרידת הלימון ומערבבים פנימה את הפסטה החמה.
מתבלים במלח ופלפל ומורידים מהאש.
מוסיפים את יתרת הפטרוזיליה.
אין תגובות
הוספת תגובה
פרסום