חומרים

שורש לפת, חתוך לפלחים או גפרורים

גזר, חתוך לפלחים או לגפרורים

סלק, חתוך לפלחים או גפרורים

כורכום, פלפל אנגלי ועלי שומר או שמיר


אופן ההכנה

מסדרים ירקות בצנצנת או בקדרה.

ממלאים את הצנצנת עד הסוף במים.

שופכים את המים מהצנצנת לסיר ומודדים כמה מים יש בצנצנת בעזרת כוס. על כל כוס מים, מוסיפים כף שטוחה של מלח.

מחזירים את המים לצנצנת או לקדרה וממתינים שלושה או ארבעה שבועות.

אין תגובות
הוספת תגובה פרסום
יותר מדי זמן.. טען שוב