על המשק

על המשק

בקיץ 2007 חזר בועז חביביאן, אגרונום צעיר ובעל חזון למשק החקלאי שבו גדל וגידל ביחד עם הוריו ואחיו ירקות בשיטות מסורתיות מאז שהוא זוכר את עצמו.
 אחרי שנים במהלכן נחשף בועז לנזק האקולוגי והבריאותי הנגרם מהחומרים המשמשים בחקלאות המודרני האו החליט שהפעם זה יהיה אחרת.
בועז רתם את בני המשפחה להחיאת המשק ולגידול ירקות אורגניים. החל משנת 2018 המשק נמצא בתהליך הסבה ושדרוג לחקלאות אורגנית ביודינאמית!

את הירקות שגדלים במשק חביביאן משווקים למשפחות שקשרו את גורל הצלחת שלהן בגורל הערוגות שלנו - "חקלאות בשיתוף הקהילה" הירקות נקטפים בסמוך למועד המשלוח לפי מספר המנויים בחווה וההעדפות הפרטיות של כל בית ובית.
הירקות לא רק מבקרים מדי שבוע אצלכם, גם אתם מוזמנים לבוא ולראות כיצד הם גדלים ולפגוש אותנו, האנשים שאמונים על גידולם. פעמיים בשנה מוזמנת כל הקהילה להפגש ביום משק חגיגי בין הערוגות.

כיום משגשגים במשק גידולים רבים ומגוונים, בועז בוחר מה לגדל לפי האיכות ,הטעם והכיף שיביא הירק אל המטבח שלנו ולא לפי פרמטרים מסחריים של הזן. אתם תמיד מוזמנים לבקר ולטעום במו עיניכם. בועז הבשדה, את הסיפורים והמתכונים של מיכל אשתו תוכלו למצוא מדי שבוע טמונים בין הירקות שנשלחים אליכם. אורית, האחות הקטנה אחראית כבר מתחילת הדרך על השירות, אילן בעלה על התפעול  וסבתא שולה, בעלת הניסיון, מייעצת בחקלאות וגם בבישול.

הנכם מוזמנים להצטרף לפרויקט וליהנות בביתכם מסל השבוע: ארגז של תוצרת אורגנית בריאה, טרייה, טעימה ומזינה אשר נקטפה בבוקר המשלוח, במיוחד בשבילכם! בסל ממתין מגוון של 10 עד 15 סוגי ירקות ידועים מראש המשתנים מדי שבוע. סל השבוע מגיע עד לפתח הבית פעם בשבוע או פעם בשבועיים – לבחירתכם. מערכת יחסים כזו בין החקלאי לצרכן מאפשרת לצרכן לסייע בתמיכה כלכלית במשק, וליהנות בתורו מתוצרת טרייה, אורגנית וייחודית במחיר סביר וללא פערי תיווך. כל זאת בליווי יחס חם ומענה אישי.
יותר מדי זמן.. טען שוב