על המשק
בקיץ 2007 חזר בועז חביביאן, אגרונום צעיר ובעל חזון למשק החקלאי שבו גדל וגידל ביחד עם הוריו ואחיו ירקות בשיטות מסורתיות מאז שהוא זוכר את עצמו.
אחרי שנים במהלכן נחשף בועז לנזק האקולוגי והבריאותי הנגרם מהחומרים המשמשים בחקלאות המודרני האו החליט שהפעם זה יהיה אחרת.
בועז רתם את בני המשפחה להחיאת המשק ולגידול ירקות אורגניים.
החל משנת 2018 המשק נמצא בתהליך הסבה ושדרוג לחקלאות אורגנית ביודינאמית!
הירקות לא רק מבקרים מדי שבוע אצלכם, גם אתם מוזמנים לבוא ולראות כיצד הם גדלים ולפגוש אותנו, האנשים שאמונים על גידולם. פעמיים בשנה מוזמנת כל הקהילה להפגש ביום משק חגיגי בין הערוגות.
כיום משגשגים במשק גידולים רבים ומגוונים, בועז בוחר מה לגדל לפי האיכות ,הטעם והכיף שיביא הירק אל המטבח שלנו ולא לפי פרמטרים מסחריים של הזן. אתם תמיד מוזמנים לבקר ולטעום במו עיניכם. בועז הבשדה, את הסיפורים והמתכונים של מיכל אשתו תוכלו למצוא מדי שבוע טמונים בין הירקות שנשלחים אליכם. אורית, האחות הקטנה אחראית כבר מתחילת הדרך על השירות, אילן בעלה על התפעול וסבתא שולה, בעלת הניסיון, מייעצת בחקלאות וגם בבישול.