חומרים
בטטה קלופה וחתוכה לקוביות בגודל סנטימטר
כרשה פרוסה
פטרוזיליה קצוצה
4 ביצים
חצי כוס פקאנים טחונים
חצי כוס פקאנים שלמים
מלח
פלפל שחור
שמן זית
אופן ההכנה
מחממים את התנור למצב גריל, מחממים שמן זית במחבת גדולה שיכולה להכנס גם לתנור.
מטגנים את קוביות הבטטה כ5 דקות עד שהן מתרככות. מוסיפים את הכרשה ומטגנים עד שהיא הופכת לשקופה.
מערבבים את הביצים עם מלח ופלפל שחור, הפטרוזיליה ועם הפקאנים הטחונים ויוצקים מעל הבטטה והכרשה.
מטגנים על אש נמוכה בלי לערבב במשך כמה דקות, עד שהפריטטה מתחילה להתייצב בקצוות ובתחתית אך עדיין נוזלית למעלה.
מפזרים מעל את הפקאנים ומכניסים לחלק העליון של התנור, רק עד שהחלק העליון של הפריטטה מתייצב. יש להימנע מבישול יתר.
אין תגובות
הוספת תגובה
פרסום