מרק מיסו | משק חביביאן | ירקות אורגניים
חומרים
  • בצל קצוץ 
  • חופן פטריות חתוכות לפרוסות 
  • גזר חתוך לקוביות 
  • ליטר וחצי מים 
  • 5 כפות מיסו לבן 
  • חופן אצות מושרות 
  • 200 גרם טופו טרי 
  • 3 ענפים בצל ירוק קצוץ 
אופן ההכנה
  • מטגנים את הבצל והירקות כ-5 דקות,
  • מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
  • מבשלים על אש קטנה. 
  • מוסיפים את המיסו ואת האצות ומבשלים כ-5 דקות נוספות.
  • יוצקים את המרק לצלחות הגשה ומוסיפים בכל קערה טופו ובצל ירוק.  
אין תגובות
הוספת תגובה פרסום
יותר מדי זמן.. טען שוב