חומרים
2 תפוחי אדמה קלופים ומבושלים במים עד שמתרככים אך לא מתפוררים.
2 בצלים קלופים ופרוסים לרצועות דקות מטוגנים בשמן זית עד להזהבה.
3 גבעולי בצל ירוק קצוצים דק.
חצי חבילת פול ירוק קלוף וחלוט
ביצה
חצי כפית כורכום
2 כפות קמח כוסמין
אופן הכנה:
מערבבים את כל המרכיבים. יוצרים קציצות. מורחים נייר אפיה בשמן זית. מניחים את הקציצות ומורחים את החלק העליון בשמן זית.
צולים בתנור שחומם מראש לחום גבוה כ20 דקות עד שמשחים.
אופן ההכנה
אין תגובות
הוספת תגובה
פרסום