פנקייק דלעת ושיבולת שועל | משק חביביאן | ירקות אורגניים
חומרים
  • 4 כוסות דלעת חתוכה לקוביות 
  • כוס שיבולת שועל 
  • כוס חלב מכל סוג 
  • כוס קמח כוסמין 
  • כפית אבקת אפייה 
  • 2 כפות סילאן 
  • 3 ביצים 
  • 2 כפות שמן קוקוס או חמאה מומסת   


אופן ההכנה
  1. שמים במעבד מזון את שיבולת השועל עם החלב ומשרים כ-10 דקות עד ששיבולת השועל מתרככת.
  2. מאדים את הדלעת בסיר מכוסה עם קצת מים עד שהדלעת מתרככת.
  3. מסננים את המים ומכניסים את כל המרכיבים לתוך מעבד המזון.
  4. טוחנים עד שהכל הופך לתערובת חלקה. (לאלו מאתנו, כנראה רובנו, שממהרים בבוקר אפשר לעשות את כל אלו ערב לפני).
  5. מחממים מעט שמן קוקוס או חמאה במחבת ויוצקים מהבלילה פנקייקים קטנים.
  6. כשהחלק העליון של הפנקייק מתיבש הופכים.   
  7. מגישים עם מייפל, סילאן ופירות חתוכים. 

4 תגובות
תמר עדשים חומות החליפו אצלי את השחורות שלך. השומר הוחלף בפרחי כרובית (בגלל סרבני שומר). יצא מעדן!
2022-09-13 13:06:02
מיכל חביביאן הכרובית זה רעיון נהדר!
2022-09-13 12:33:24
אורן מנסה עם שינויים , שורשים אחרת ורוזמרין במקום טימין. וגם עם עדשים מונבטות במקום מבושלות, וגם במולטי שף ולא תנור… מקווה לטוב D:
2022-09-13 13:59:31
מיכל חביביאן הכל נשמע טוב, רק מה זה מולטישף? ספר איך יצא ;)
2022-09-13 14:07:51
הוספת תגובה פרסום
יותר מדי זמן.. טען שוב