חומרים
- 4 כוסות דלעת חתוכה לקוביות
- כוס שיבולת שועל
- כוס חלב מכל סוג
- כוס קמח כוסמין
- כפית אבקת אפייה
- 2 כפות סילאן
- 3 ביצים
- 2 כפות שמן קוקוס או חמאה מומסת
אופן ההכנה
- שמים במעבד מזון את שיבולת השועל עם החלב ומשרים כ-10 דקות עד ששיבולת השועל מתרככת.
- מאדים את הדלעת בסיר מכוסה עם קצת מים עד שהדלעת מתרככת.
- מסננים את המים ומכניסים את כל המרכיבים לתוך מעבד המזון.
- טוחנים עד שהכל הופך לתערובת חלקה. (לאלו מאתנו, כנראה רובנו, שממהרים בבוקר אפשר לעשות את כל אלו ערב לפני).
- מחממים מעט שמן קוקוס או חמאה במחבת ויוצקים מהבלילה פנקייקים קטנים.
- כשהחלק העליון של הפנקייק מתיבש הופכים.
- מגישים עם מייפל, סילאן ופירות חתוכים.
4 תגובות
תמר
עדשים חומות החליפו אצלי את השחורות שלך. השומר הוחלף בפרחי כרובית (בגלל סרבני שומר). יצא מעדן!
2022-09-13 13:06:02
מיכל חביביאן
הכרובית זה רעיון נהדר!
2022-09-13 12:33:24
אורן
מנסה עם שינויים , שורשים אחרת ורוזמרין במקום טימין. וגם עם עדשים מונבטות במקום מבושלות, וגם במולטי שף ולא תנור… מקווה לטוב D:
2022-09-13 13:59:31
מיכל חביביאן
הכל נשמע טוב, רק מה זה מולטישף? ספר איך יצא ;)
2022-09-13 14:07:51
הוספת תגובה
פרסום