חמאת שום-שמן זית | משק חביביאן | ירקות אורגניים

"לחם וחמאה" - שם נרדף לבסיס, לתזונה ולפרנסה.
בשנים האחרונות לכל אחד מהצמד הזה יצא שם רע מסיבות שונות.
חמאת שמן זית היא התשובה לאלו שנמנעים מחמאה וגם לאלו שלא.

יש כל כך הרבה טוב בחמאה שמבוססת על השמן המקומי שלנו: היא נמרחת בקלות, תקפיץ כל כריך, עשירה בטעם ומשתלבת נהדר עם הטעמים העדינים של השום הירוק.
תשאירו אותה על הדלפק ליד כיכר לחם טרייה והיא כבר תתחסל מעצמה.

חומרים

החומרים לצנצנת בנפח של כ-500 מ"ל: 

  • 1 כוס חמאת קקאו
  • 1 כוס שמן זית
  • 2 גבעולי שום ירוק (משתמשים בכל חלקי השום: ראש עד זנב)
  • ½ כפית מלח
אופן ההכנה
  • ממיסים במחבת או בקלחת קטנה את חמאת הקקאו.
  • טוחנים במעבד מזון עם יתר המרכיבים.
  • מעבירים לכלי הגשה ומקררים במשך כשעה עד להתמצקות.
אין תגובות
הוספת תגובה פרסום
יותר מדי זמן.. טען שוב