וישיסואז שורשים שומי | משק חביביאן | ירקות אורגניים

המרק הצרפתי הקלאסי, שמשלב בדרך כלל רק בין תפוח אדמה לכרשה,
מקבל חיזוק של שום ירוק ושורשים עונתיים.
והתוצאה: מרק עדין ומפתיע.

חומרים

החומרים לכ-6 מנות:

  • 3 תפוחי אדמה קלופים, חתוכים לקוביות גסות
  • 1 שורש פטרוזיליה, קלוף וחתוך גס
  • 1 שורש סלרי, קלוף וחתוך גס
  • 1 שורש כורכום טרי, קלוף וחתוך גס
  • 2 יחידות כרשה, חתוכות גס
  • 1 בצל קלוף, חתוך גס
  • 3 גבעולי שום ירוק שלמים, חתוכים גס
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • ציר ירקות או מים לכיסוי הירקות
אופן ההכנה
  • שמים בסיר גדול וגבוה תפוחי אדמה, שורשים, כרשה, בצל, שום ירוק, שמן זית, מלח ופלפל.
  • מכסים בציר ירקות ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את אש,
  • מכסים ומבשלים חצי שעה לריכוך הירקות. 
  • מכבים את האש וטוחנים בבלנדר מוט למרקם חלק.
  • מעבירים את המרק במסננת דקה כדי להיפטר מהסיבים.
אין תגובות
הוספת תגובה פרסום
יותר מדי זמן.. טען שוב