מרק הדיאטה של אימא שלי | משק חביביאן | ירקות אורגניים

אימא שלי החליטה לרדת כמה קילוגרמים לקראת חתונה שהיא הוזמנה אליה.
היא מצאה מתכון ישן שלטענת המגזין הצרפתי שבו פורסם הוא "מוריד במשקל".
מאז הקילוגרמים כבר נשרו, החתונה בוטלה אבל המרק נשאר איתנו.
הוא כל כך טעים וקל להכנה שזה פשע לא לאכול אותו לפחות פעם בשבוע.

חומרים

החומרים ל-6 מנות

  • 2 כפות שמן קוקוס
  • 3 סלקים קלופים וחתוכים גס
  • 2 בטטות קלופות וחתוכות גס
  • 1 גבעול שום ירוק בשלמותו, חתוך גס, או 3 שיני שום קלופות
  • 1 ס"מ ג'ינג'ר קלוף ומגורר
  • מלח ופלפל
  • 1 פחית (400 גרם) של קרם קוקוס
אופן ההכנה
  • מחממים בסיר שמן קוקוס ומאדים בו סלקים, בטטות ושום כ-5 דקות.
  • מוסיפים ג'ינג'ר, מלח ופלפל ומערבבים קלות.
  • מוסיפים מים עד לגובה 2 ס"מ מעל הירקות ומביאים לרתיחה על להבה גבוהה.
  • מנמיכים את הלהבה ומבשלים כחצי שעה עד לריכוך. 
  • מוסיפים קרם קוקוס וטוחנים בבלנדר למרקם חלק.
  • למרקם חלק במיוחד מעבירים את המרק הטחון במסננת.
אין תגובות
הוספת תגובה פרסום
יותר מדי זמן.. טען שוב