"סאשימי" קולרבי | משק חביביאן | ירקות אורגניים
הנה סלט שמשלב בין הלוהט והקריר שממלאים בימים אלו את הערוגות ויוצרים שילוב טעמים גאוני, שרק הטבע יודע להמציא.
חומרים

שלושה קולרבי פרוסים דק

פלפל צ'ילי פרוס דק

עלים משלושה גבעולי נענע

עלים משלושה גבעולי כוסברה

שני בצלים ירוקים פרוסים דק

גרדה מליים אחד, לימון או תפוז

כף זרעי שומשום

כמה טיפות של שמן שומשום

כף רוטב סויה

שמן זית

מיץ מחצי ליים או לימון.

מלח פלפל

אופן ההכנה

מסדרים את קולרבי הפרוס בצלחת. מסדרים מעל את שאר הירקות, הגרידה והשומשום.

מזלפים את השמנים והנוזלים ומגישים.

אין תגובות
הוספת תגובה פרסום
יותר מדי זמן.. טען שוב