ירקות בגלייז לימוני | משק חביביאן | ירקות אורגניים
חומרים

5 גזרים

2 שומרים

3 קולרבי

3 סלקים צבעונים

צרור צנוניות

חצי כוס מיץ לימון

גרידת לימון מלימון גדול וצהוב

חצי כוס שמן זית

2 כפות דבש

כף ג'ינג'ר

חצי כפית מלח

חצי כפית פלפל שחור


אופן ההכנה

מחממים תנור ל220 מעלות. 

 

מסדרים את הירקות על תבנית מרופדת בתבנית אפיה.


מערבבים מיץ לימון עם גרידת לימון, שמן זית, דבש,ג'ינג'ר ומלח פלפל


ויוצקים על הירקות. מכניסים לתנור וצולים במשך כ-40 דקות עד שהירקות משחימים.

אין תגובות
הוספת תגובה פרסום
יותר מדי זמן.. טען שוב