מרק אפונה ולימון | משק חביביאן | ירקות אורגניים
חומרים

2.5 ליטר מים

בצל

תפוח אדמה בינוני

גבעול כרשה

שומר בינוני

3 שיני שום

שורש סלרי

כפית מלח

חצי כפית פלפל

כוס אפונה יבשה מושרת בין שעה ללילה

רבע כוס שמן זית

רבע כוס מיץ לימון.

חצי כוס תערובת פיצוחים (פיסטוקים, גרעיני דלעת, גרעיני חמניה, צנוברים)


אופן ההכנה

מרתיחים את המים בסיר.

מקלפים את הירקות, חותכים גס ושמים במים.

מוסיפים את המלח והפלפל והאפונה.

מבשלים על אש קטנה כחצי שעה עד שהאפונה מתרככת. 

מוסיפים את מיץ הלימון וטוחנים את המרק, מעבירים במסננת כדי להפטר מכל הסיבים.

יוצקים לקעריות ומעטרים בפיצוחים.


אין תגובות
הוספת תגובה פרסום
יותר מדי זמן.. טען שוב