סלט סלרי, אבוקדו והדרים | משק חביביאן | ירקות אורגניים

סלט עונתי, שיכול בתוספת של קינואה או כוסמת מבושלת להפוך גם לארוחה.

חומרים

החומרים ל-4 מנות:

  1. 5 גבעולי סלרי פרוסים דק
  2. פלחי אשכולית אחת מופרדים מהציפה הלבנה
  3. פלחי תפוז אחד מופרדים מהציפה הלבנה
  4. פלחי לימון אחד מופרדים מהציפה הלבנה
  5. 1 אבוקדו קלוף וחתוך לקוביות
  6. חופן אגוזי קשיו קלויים

לרוטב:

  1. 2 כפות שמן זית
  2. 1 כף חומץ בלסמי
  3. 1 כפית דבש
  4. 1 שן שום כתושה או גבעול שום ירוק קצוץ (רק החלק הלבן)
  5. מלח ופלפל
אופן ההכנה
  1. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הסלט.
  2. שמים בצנצנת את כל מרכיבי הרוטב, סוגרים ומנערים היטב. יוצקים על הסלט, מערבבים ומגישים. 
אין תגובות
הוספת תגובה פרסום
יותר מדי זמן.. טען שוב