סלט עונתי, שיכול בתוספת של קינואה או כוסמת מבושלת להפוך גם לארוחה.
חומרים
החומרים ל-4 מנות:
- 5 גבעולי סלרי פרוסים דק
- פלחי אשכולית אחת מופרדים מהציפה הלבנה
- פלחי תפוז אחד מופרדים מהציפה הלבנה
- פלחי לימון אחד מופרדים מהציפה הלבנה
- 1 אבוקדו קלוף וחתוך לקוביות
- חופן אגוזי קשיו קלויים
לרוטב:
- 2 כפות שמן זית
- 1 כף חומץ בלסמי
- 1 כפית דבש
- 1 שן שום כתושה או גבעול שום ירוק קצוץ (רק החלק הלבן)
- מלח ופלפל
אופן ההכנה
- מערבבים בקערה את כל מרכיבי הסלט.
- שמים בצנצנת את כל מרכיבי הרוטב, סוגרים ומנערים היטב. יוצקים על הסלט, מערבבים ומגישים.

אין תגובות
הוספת תגובה
פרסום