חומרים
החומרים ל-4 מנות:
לרוטב:
1 כף אצות ווקאמה
1 כוס מים רותחים
2 כפות סויה
1 כפית מיסו
1 כפית ג'ינג'ר מגורר
2 שיני שום
לסלט:
2 שומרים בינוניים חתוכים לג'וליאנים (גפרורים) דקים (ניתן להשתמש במנדולינה או בקולפן ג'וליאנים)
חופן עלי כוסברה
חופן עלי נענע
1 צ'ילי פרוס לפרוסות
חופן נדיב של בוטנים קלויים וקצוצים
אופן ההכנה
מכינים את הרוטב: משרים את האצות במים הרותחים, מסננים וטוחנים במעבד מזון עם יתר המרכיבים.
מרכיבים ומגישים: שמים בקערה את כל מרכיבי הסלט, מוסיפים את הרוטב, מערבבים ומגישים.
אין תגובות
הוספת תגובה
פרסום